lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Mit térít a casco? - Global-Autovéd Kft.

Mit térít a casco?

Számos érv, és ellenérv olvasható arról, hogy érdemes gépjárművédelemre költeni vagy nem, mondván ellophatatlan autó nem létezik. Vannak, akik amellett teszik le a voksot, hogy elég egy jó casco biztosítás, és a remény, hogy nem az én autómat fogják ellopni. És ha mégis? Akkor ott van a biztosítás, amely alapján megtérítik a káromat. Autó tulajdonosként nem árt, ha tisztában van azzal, hogy ez sokkal árnyaltabban működik a valóságban.

Milyen feltételekkel fizet?

Vegyük sorra a biztosító elvárásait, szempontjait. Valóban minden esetben a jármű értékét fizeti meg? Érdemes körültekintően eljárni a biztosítás megkötésekor, alaposan utána járni annak, hogy az adott biztosító, milyen feltételek meglétéhez köti a lopás elleni biztosítás megkötését. Elmondhatjuk, hogy alapvetően függ a jármű típusától, és korától, és a biztosítók maguk sem találják elegendőnek a gyárilag beszerelt védelmi eszközöket.

Szakemberek véleménye szerint a riasztók, indításgátlók többsége könnyen hatástalanítható, és nem is alaptalanul állítják mindezt. Elektronikai, és típusismeret birtokában a tolvajok könnyen kiiktatják ezeket a védelmi rendszereket, és más védelem híján már el is lopták az autót. Jó tudni, hogy ilyen esetekben a casco bizony csak a jármű értékének töredékét fizeti ki a károsultnak.

Biztonságos védelem

A gépjármű típushoz illő váltózár mechanikus védelmet biztosít az autónak, és ennek kiiktatásában mit sem segít az elektronikai ismeret. Szakszerűtlen eltávolítása csak hosszadalmas, és feltűnő munka árán lehetséges, ami nem a tolvajok kedvelt feladata, arról nem is beszélve, hogy ilyen esetekben biztosra vehető a jármű sérülése, ami nagyban kihat az értékesítésre is. A motortérzár biztos védelmet nyújt a váltóbovdennek, és a központi computernek, melyekhez így nem fér hozzá illetéktelen kéz.

Miért éri meg Önnek az általunk forgalmazott váltózárat, és motortérzárat választani? Valamennyi típus megbízhatóságát elfogadja a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz), elismerik, mint a gépjárművek hatékony mechanikus védelmi eszközét.

Az eszköz mellé profi szerelés

Önmagában a váltózár, vagy motortérzár még nem feltétlenül teszi védetté autóját, főleg akkor nem, ha a beszerelésre nem fordít kellő gondot. Nem javasoljuk senkinek sem házilag beszerelni a járművébe, mivel a szereléskor, a szakértelem, és a megfelelő eszközök hiánya maradandó kárt okozhat az autóban. Mit veszíthet mindezzel? Autója gyári garanciáját kockáztatja, és egyéb kellemetlenségei is adódhatnak abból, hogyha úgy dönt, megspórolja a beszerelés költségeit.

Amennyiben minket választ nem csak abban lehet biztos, hogy a váltózár, és motortérzár szakszerűen kerül beépítésre, hanem munkatársaink segítségével a legmegfelelőbb védelmi eszközt választhatja ki a járműtípusához.

Kellő védelem birtokában nyugodtan parkolhat autójával, talán akkor is, ha nincs külön biztosítása.

Ide kattintva bővebb információt talál termékeinkről és árainkról.
Hívjon minket, segítünk!
+36 (30) 346-0444