lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Profi védelem autójának! - Global-Autovéd Kft.

Profi védelem autójának!

Miért tud ma virágozni Magyarországon a lopott autó üzlet? Ha egy kicsit megvizsgáljuk a kérdést, akkor azt látjuk, hogy az ellopott autók többsége alkatrészként végzi, elenyésző azoknak a száma amiket, mint autót értékesítenek. Miben gyökerezik ennek az üzletágnak a kialakulása, és virágzása? Visszavezethető a 2008-as válság, sokakat kedvezőtlenül érintő anyagi hatásaira, melyek következtében az autótulajdonosok egy része sem mélyed bele annak elemzésébe, hogy honnan származik a kedvező árú alkatrész, ami az autójába beépítésre kerül. Ameddig ez a tendencia nem változik, addig kellő védelmet biztosítva autónknak, igyekeznünk kell, nem potenciális célponttá válni.

Házilag, vagy szakemberrel?

Természetesen minden autótulajdonos számára fontos a takarékosság, azok számára is, akik a legális beszerzési lehetőségekkel élnek. Nincs ez másképpen akkor sem, amikor a jármű védelméről van szó. Mérlegelésre kerül, hogyan lehet megfelelő védelmet biztosítani úgy, hogy a lehető legkevesebbe kerüljön. A műszaki vénával megáldott autótulajdonosban felmerülhet a gondolat, hogy Ő maga is be tudja szerelni a védelmi rendszert, így megtakarítva a szerelési költséget. Vajon valóban megtakarítást eredményez ez a módszer?

Biztos, hogy megéri?

Milyen veszélyeket hordoz magában a szakszerűtlenül beszerelt lopásgátló? Mondhatni jó esetben csupán nem teljesíti a feladatát, és nem biztosít lopás elleni védelmet az autónak. Rosszabb esetben a mechanikus védelmi rendszernél, mint váltózár, vagy motortérzár a nem szakszerűen végzett installálás komolyabb károkat is okozhat az autóban.

Elengedhetetlen szaktudás

Az eddig leírtakat mérlegelve az ön számára sem lehet kétséges, hogy mindenképpen érdemes már az autó védelmi eszközének kiválasztásához is szakember segítségét igénybe venni, és ez a profizmus elengedhetetlen a beszerelés során is. Alapvető elvárás a szerelővel szemben, hogy a védelmi rendszerek széles skáláját ismerje, több gyártó vonatkozásában is, hiszen csak a megfelelő szaktudás birtokában képes az adott autótípushoz passzoló védelmi eszköz meghatározására. Biztos vagyok benne, hogy minden autótulajdonos számára fontos az is, hogy autó sérülése nélkül, a gyári garancia megtartásával kerüljön beszerelésre a lopásgátló, amihez elengedhetetlen a speciális felszerelés, és a rutin. Cégünk váltó és motortérzár védelmet kínál autójának, melyek beszerelését évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberünk végzi, Budapest 17 pontján található műhelyünkben, igény szerint hétvégén is.

Megfizethető árak

Áraink kialakításánál igyekszünk maximálisan figyelembe venni a hazai realitásokat, és az autótulajdonosoknak elérhető áron kínáljuk magas szintű szaktudásunkat. Ez hosszútávú filozófiánk is.

Ide kattintva bővebb információt talál termékeinkről és árainkról.
Hívjon minket, segítünk!
+36 (30) 346-0444